Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Gemeenteraad

Afscheid huidige raad

maandag 28 maart 2022

19:30 - 23:00
Locatie

Zaal Bredevoort (Raadszaal)

Voorzitter
A.B. Stapelkamp
Toelichting

Op 28 maart a.s. wordt de laatste vergadering van de huidige gemeenteraad gehouden. Tijdens deze vergadering beslist de raad over de toelating van nieuwe raadsleden en moet de raad een oordeel uitspreken over het verloop van de verkiezingen. Daarna wordt afscheid genomen van deze gemeenteraad.


U heeft geen mogelijkheid om in te spreken. Wel bent u van harte welkom op de publieke tribune. Ook kunt u de vergadering live online volgen via www.aalten.nl/online. Er wordt dus gefilmd tijdens deze vergadering.

Agenda documenten

Uitzending

Agendapunten

 1. 1
  Opening
 2. 3

  Besluit

  De besluitenlijst is met algemene stemmen vastgesteld.

 3. 4

  Besluit

  Het voorstel is unaniem (21 stemmen) aangenomen.


  Stemgedrag: 21 stemmen vóór t.w. de heer T.S. Holtman (ChristenUnie), de heren G.J. Assink, J.F.J.A. van Geenen, A.H.M. te Brake, F.B. Diersen, R.J.M. Smit en mevrouw Z.E. van Alstede (allen CDA), mevrouw E.E. Diepenbroek en de heren L. Weevers en G.I. Uland (allen Progressieve Partij), de heren A. Walter, H.J. Groters, H.J. Rijks, L.J. van den Berg en mevrouw M.G.J. Rensink-Althof (allen GemeenteBelangen), de heren H.H. Navis en H.W. Hartemink en mevrouw L.M.E. Oonk (allen VVD), de heer J.R. Wijbrans (HenkMeerdinkVolksvertegenwoordiging) en mevrouw G.J.S. Nijland - Brezet en de heer A. van der Graaff (allen D66)

 4. 5
  Afscheid van de huidige raad
 5. 6
  Sluiting