Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Gemeenteraad

dinsdag 19 april 2022

19:30 - 23:00
Locatie

Zaal Bredevoort (Raadszaal)

Voorzitter
A.B. Stapelkamp
Toelichting

U heeft in de raadsvergadering geen mogelijkheid om in te spreken. Wel bent u van harte welkom op de publieke tribune. Ook kunt u de raadsvergadering live online volgen via www.aalten.nl/online. Er wordt dus tijdens de raadsvergadering gefilmd.

Uitzending

Agendapunten

 1. 1
  Opening
 2. 2

 3. A
  Stemstukken zonder stemverklaring
 4. A.4.a

 5. A.4.b

 6. A.4.c

 7. A.5

 8. A.6

 9. A.7

 10. A.8

  De Rekenkamercommissie heeft daarover een rapport uitgebracht met de titel: “Subsidieverwerving, Een fluitje van een cent!?” De raad heeft op 26 oktober 2021 het college verzocht om te reageren op dit rapport en op de gedane aanbeveling. In dit voorstel reageert het college op aanbevelingen en bemerkingen voor onze gemeente.

 11. B
  Stemstukken met stemverklaring
 12. B.9

  Het bestemmingsplan voorziet in een uitbreiding van het bedrijventerrein ’t Broek te Aalten, in het bijzonder ten behoeve van de bedrijfsuitbreidingen van ‘Kaemingk’ en ‘ISG Lettink’. De percelen zijn gelegen tussen de Dinxperlosestraatweg en de Vierde Broekdijk te Aalten. Deze bedrijfsbestemmingen worden op een goede wijze landschappelijk ingepast. Verder voorziet het plan in de sanering van de landelijke woonbebouwing van de locatie Dinxperlosestraatweg 76/76a. De bebouwing wordt gesaneerd. Dit terrein is betrokken bij deze ontwikkeling. Er zijn gedurende de periode van de terinzagelegging vier zienswijzen ingekomen. In de zienswijzennota wordt daarop nader ingegaan. Voorgesteld wordt het bestemmingsplan gewijzigd vast te stellen.

  Bijlagen

 13. B.10

 14. C
  Bespreekstukken (geen)
 15. D.11
  Moties vreemd aan de orde van de dag
 16. D.11.a

  Moties

  Titel
  CU motie inzake tegengaan van verloedering van openbare plekken
 17. E
  Overige
 18. E.12.a
  Covid-19
 19. E.12.b
  Oekraïnecrisis
 20. F.15
  Sluiting