Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Oordeelvorming raad

Oordeelsvormende vergadering II

dinsdag 16 januari 2024

19:30 - 22:00
Locatie

Zaal Lintelo (RTG zaal)

Voorzitter
B.W. Koskamp
Toelichting

Dinsdag 16 januari is er een oordeelsvormende vergadering in het gemeentehuis aan de Markt (ingang Bestuurscentrum). Aanvang 19.30 uur


In de oordeelsvormende vergadering gaan raadsleden met elkaar in debat over de geagendeerde onderwerpen. Er wordt tijdens deze vergadering over het besproken onderwerp nog géén besluit genomen. Wel worden eventuele wijzigingsvoorstellen en moties (uitspraken van de raad) aangekondigd.


Deze oordeelsvormende vergadering begint om 19.30 uur en wordt gehouden in zaal Lintelo van het gemeentehuis aan de Markt te Aalten. U heeft geen mogelijkheid om in te spreken. Wel bent u van harte welkom op de publieke tribune.

Agenda documenten

Agendapunten

  1. 1
    Opening
  2. 2

    Op verzoek van provincie Gelderland hebben 7 Achterhoekse gemeenten een nieuw Regionaal Programma Werklocaties (RPW) opgesteld, als opvolger van het RPW 2019-2023. Het nieuwe RPW behelst de periode 2024-2028 met programmeringsafspraken tot en met 2030, en een voorzichtige doorkijk naar 2040. Het RPW laat een confrontatie tussen vraag en aanbod op de bedrijventerreinen zien, is het toetsingskader voor de ontwikkeling van (nieuwe) bedrijventerreinen en omvat de afspraken die de regio hierover maakt. In het RPW 2024-2028 is vastgesteld dat alle gemeenten een ontwikkelopgave hebben om de vraag te accommoderen. Dit wordt per gemeente verder uitgewerkt.

  3. 3
    Sluiting