Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

maart 2024

5
Beeldvorming raad (Zaal Bredevoort (Raadszaal))
dinsdag 5 maart 2024
19:30 - 23:00

Beeldvormende bijeenkomst in het gemeentehuis aan de Markt (ingang Bestuurscentrum). 
Waarom een beeldvormende bijeenkomst?
Om een goed besluit te kunnen nemen, hebben de raadsleden (achtergrond) informatie nodig over het geagendeerde onderwerp. De raadsleden gaan actief op zoek naar informatie uit de samenleving om zich een beeld te vormen. Daarom worden betrokkenen in de gelegenheid gesteld om over het geagendeerde onderwerp hun mening kenbaar te maken, informatie uit te wisselen en vragen van raadsleden te beantwoorden.
Meepraten
Wilt u uw mening over het geagendeerde onderwerp persoonlijk toelichten aan de raadsleden? Dan moet u zich hiervoor vóóraf aanmelden bij de griffie. U krijgt u dan 5 minuten de gelegenheid om uw mening toe te lichten.
Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 4 maart om 9.00 uur. Dit kan telefonisch via (0543) 493333 of via e-mail griffie@aalten.nl.
Wanneer niemand zich heeft aangemeld om zijn of haar mening te geven over het geagendeerde onderwerp, dan vervalt deze bijeenkomst.


Mocht u geen gebruik willen maken van de mogelijkheid om uw mening persoonlijk toe te lichten, dan kunt u uw mening ook schriftelijk met de raad te delen. Uw bijdrage voegen we toe aan de vergaderstukken zodat de raadsleden kennis kunnen nemen van uw standpunt. U kunt uw bijdrage mailen naar: griffie@aalten.nl


Bijeenkomst bijwonen.
U kunt de bijeenkomst op de publieke tribune bijwonen. De bijeenkomst wordt ook live uitgezonden via www.aalten.nl/online. Er wordt dus tijdens deze bijeenkomst gefilmd.

12
Oordeelvorming raad (Zaal Bredevoort (Raadszaal))
dinsdag 12 maart 2024
19:30 - 22:30

Oordeelsvormende vergadering in het gemeentehuis aan de Markt (ingang Bestuurscentrum). 
In de oordeelsvormende vergadering gaan raadsleden met elkaar in debat over de geagendeerde onderwerpen. Er wordt tijdens deze vergadering over de besproken onderwerpen nog géén besluit genomen. Wel worden eventuele wijzigingsvoorstellen en moties (uitspraken van de raad) aangekondigd.


De oordeelsvormende vergadering begint om 19.30 uur en wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Markt te Aalten. U heeft geen mogelijkheid om in te spreken. Wel bent u van harte welkom op de publieke tribune. Ook kunt u de vergadering live online volgen via www.aalten.nl/online. Er wordt dus in de raadzaal tijdens deze vergadering gefilmd.

26
Gemeenteraad (Zaal Bredevoort (Raadszaal))
dinsdag 26 maart 2024
19:30 - 22:00

Op dinsdag 26 maart a.s. wordt een raadsvergadering in het gemeentehuis aan de Markt te Aalten (ingang Bredevoortsestraatweg) gehouden. Deze vergadering begint om 19.30 uur en is openbaar.


U heeft in de raadsvergaderingen geen mogelijkheid om in te spreken. Wel bent u van harte welkom op de publieke tribune. Ook kunt u de raadsvergaderingen live online volgen via www.aalten.nl/online. Er wordt dus gefilmd.